Senator Kaleme Almanya'dan Bir Ödül Daha

Senator Kaleme Almanya'dan Bir Ödül Daha

Senator Kalem Almanya'da düzenlenen sürdürülebilirlik incelemelerinde ödül aldı.

02 September 2021 12:53

Eforgrup’un distribütörü olduğu Senator Kalem, bu yıl Almanya çapında düzenlenen bir sürdürülebilirlik araştırmasında, özellikle sürdürülebilir eylem için ödül aldı. Focus Money dergisi adı altında gerçekleşen bu bir yıllık çalışma dijital ve basılı medyada yaklaşık 24.000 şirket ve marka, ekolojik, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik iletişimleri açısından incelendi. En az 60 puan alan 1200 firmaya ödüller verilen bu araştırmada Senator Kalem yazı gereçleri kategorisinde 100 puan ile en yüksek puanı aldı. Sürdürülebilirliğe her zaman öncelik gösteren Senator Kalem bu ödüle layık görüldü.

Senator Kalem

Senator Kalem Başlıca Öncelikleri

  • Made in Germany: Yaklaşık 100 yılı aşkın bir süre Almanya’nın kalbindeki konumu ile bir değer zinciri oluşturmuştur.

  • Çevre Dostu: Zararlı maddelerden arınarak ekolojik olarak uygun, atıktan kaçınan ve geri dönüştürülebilir malzemeler ile birlikte üretim süreçleri tasarlanmıştır.

  • Hidroelektrik ve entegre enerji ile elde edilen nötr yeşil elektrikle çalışan üretim sağlanmıştır.

  • Bütün Senatör Kalem ürünleri yeniden kullanıma uygundur ve daha da uzun kullanılması için refills.senator.com üzerinden de ücretsiz doldurma olanağını sunulmuştur.

Ürünlerimizin çevreyi korumasının bir diğer nedeni müşterilerimizin onlara olan bağlılığıdır. Çünkü iyi ürün verimli üretim ve uzun ömürlü olan üründür.

Senator®️

Senator has received the award particularly for sustainable action as part of a German-wide sustainability study conducted. A year of sustainability study on behalf of Focus Money magazine, around 24.000 companies and brands examined in terms of their communication regarding economic, social and ecological sustainability in digital and print media. Senator were awarded the top mark 100 point achieved in the writing instruments category out of 1200 companies that achieved a minimum score of 60 points. Senator always prioritizes sustainability - was deemed worthy of this award.


Priorities of Senator®️

  • Made in Germany: It has formed a value chain with its location in the heart of Germany for over 100 years.

  • Environmental Friendliness: By eliminating harmful substances, ecologically appropriate, waste-avoiding and recyclable materials, production processes are designed.

  • CO2 Neutrality: The generation that works with neutral green electricity obtained by hydroelectric and integrated energy has been provided.

  • Reusability: All Senator Pen products are reusable and for even longer use, free refills are also available on refills.senator.com.

Another reason why our products protect the environment is our customers' loyalty to them. Because a good product is a product with efficient production and a long life.


Etiketler
  • #eforgrup senator kalem
  • #senator kalem
  • #senator kalem ödülü
  • #promosyon kalem