Promosyon Şemsiye

Promosyon Şemsiye

Promosyon Şemsiye

07 January 2021 12:08

Promosyon Şemsiye

Dört mevsim ihtiyaç listesinde kendine yer bulan şemsiye, çeşitli şirketlerin tanıtımlarını yapmak adına promosyon ürün olarak da kullanılmaktadır. İlaç firmaları, hastaneler, oteller gibi pek çok şirketin çalışanlarına ve müşterilerine armağan olarak verdiği promosyon şemsiye ürünler, firmaların imajları için önemlidir. Bu nedenle şirketle,r tanıtımları adına promosyon şemsiyelerin siparişini verirken özenli davranmalıdır. Yani sağlam olması, rengi, görüntüsü gibi pek çok hususu göz önünde bulundurarak promosyon şemsiyeleri yaptırmalıdır.




Promosyon Şemsiye Siparişi Verirken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?


 Promosyon ürünler, şirketlerin reklamları için önemlidir. Bu nedenle şirketler çalışanları ve müşterileri için promosyon şemsiyeler yaptırırken bazı hususlara dikkat etmelidir. Genel olarak dikkat etmeleri gereken bu hususlar ise;


--Özellikle sonbahar aylarının vazgeçilmez bir ürün olan şemsiyeler; yağışlara ve rüzgarlara dayanıklı olmalıdır.  Yani şemsiyesinin yapımında kullanılan sapın, telin ve kumaşın sağlam olması gerekmektedir.  Sapın uzun ömürlü olması için kalın ve ahşap olanları tercih edilmelidir. Kumaş olarak iki katli su geçirmez bir kumaş tercih edilebilirken tel için de çelik tel kullanılmalıdır. Ayrıca kaç adet tel kullanıldığı da önemlidir. Fırtınaya dayanıklı olması adına 8 ile 16 adet arasında olması uygun olacaktır.

--Şemsiye tasarımları içerisinde yer kaplamayacak şekilde tasarlanmış olanlar tercih edilmelidir.

--Bir promosyon ürünü olduğu için şirket logosunun görüntüsü ve şemsiye üzerinde yer verilecekse iletişim bilgileri şemsiyenin tasarımını bozmamalıdır. Firmamız yukarıdaki tüm özelliklere ve daha fazlasını göz önünde bulundurarak özel tasarım promosyon şemsiye üretimi gerçekleştirmektedir. Bizimle çalışacak olan firmaların istediklerini göz önünde bulundurarak sağlam ve şık tasarım şemsiyeler üretmekteyiz. Siz de çalışanlarını ya da müşterilerinizi promosyon ürünler aracılığıyla mutlu etmek istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.


Kurumsal Baskılı Promosyon Şemsiye Üretimi

Promosyon ürünler, şirketlerin kurumsal bir yapıya sahip olduğunu göstermesi adına önemlidir. Biz de bunu bilerek her şirketin ihtiyacına uygun özel tasarım promosyon şemsiye üretimi gerçekleştirmekteyiz. Şirket logonuzun ve iletişim bilgilerinizin yer aldığı ürünler, her ne kadar birer tanıtım ürünleri olsa da zariflikleri ve sağlam yapıda olmalarıyla da dikkat çekmektedir. Siz de müşterilerinize ve çalışanlarınıza faydalı bir ürün hediye ederek hem onları mutlu etmek hem de markanızın tanınırlığını daha da artırmak istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.




Promosyon Şemsiye Modelleri ve Fiyatları

Her firmamın hedef kitlesine uygun şirket logosu baskılı promosyon şemsiye üretimi gerçekleştirmekteyiz. Çeşitli şirketlerin hedef kitlelerine uygun kaliteli ve şık promosyon ürünler tasarlayan firmamız, çalışmalarını bu alandaki gelişmelere bağlı olarak geliştirmektedir. Ayrıca ürünün özelliklerine ve sipariş adetine göre uygun bir fiyat aralığında hizmet sunan firmamız, kaliteli ve şık ürünler üretmektedir. Son teknolojik üretim teknikleri ve profesyonel bir kadroyla üretim gerçekleştiren ekibimiz, her daim en iyisi için çalışmaktadır. Siz de ihtiyacınıza uygun promosyon ürünler için sipariş oluşturmak ve fiyat teklifi almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.

Etiketler
  • #promosyon
  • #şemsiye
  • #promosyonşemsiye
  • #kurumsalpromosyon