Promosyon Polar mont Nedir?

Promosyon Polar mont Nedir?

Promosyon polar mont nedir? ve Çeşitleri nelerdir? sorularından önce kıyafet ile kurumsallık arasındaki bağlantıya bakmak gerekir.

31 March 2022 17:05

Promosyon Polar Mont Nedir? Çeşitleri Nelerdir?



Promosyon polar mont nedir? ve Çeşitleri nelerdir? sorularından önce kıyafet ile kurumsallık arasındaki bağlantıya bakmak gerekir. Kişilerin kıyafet seçimi ve üzerinde taşıdıkları kıyafetlerin duruşu, toplum içerisinde onlar hakkında ön fikir oluşturur. Bu nedenle eğer bir markayı temsil ediyorsanız markanızın kalitesiyle birlikte kıyafetlerinizle de kalitenizi yansıtabilirsiniz. Kurumsal ya da farklı iş alanlarında serbest kıyafetlerle dolaşan bir personel toplum tarafından hoş görülmeyebilir. İşini ciddiyetle yaptırmak isteyen insanlar, ciddi bir şekilde karşılanmak isterler. Bu yüzden kıyafet seçiminiz sizin deneyim ve tecrübenizin ön aynası gibidir. Tüm bu nedenlerden ötürü promosyon polar ürünleri ile tarzınızı ve kimliğinizi yansıtabilirsiniz.  

Promosyon Polar Mont Nedir?



Sık dokusundan kaynaklı havayı içinde tutabilen polar kumaşlar, vücutla birlikte bu havayı ısıtarak sıcaklık oluştururlar. Özellikle kış mevsiminde ve soğuk havalarda polar kumaşların sıcaklığı ile vücut sıcaklığınız korunabilmektedir. Peki bu sıcaklık nasıl sağlanır? Üretmiş olduğumuz promosyon polar montlar içerisinde sentetik lifler, reçine ve plastik gibi malzemeler yer almaktadır. Bu üretim malzemeleri sayesinde promosyon polar montlar yalıtım işlevine sahiptir. Bu sayede hem vücuttaki nemi dışarı atar hem de vücudu soğuktan korurlar. Çabuk kuruyan, ütü gerektirmeyen promosyon polar mont ile sağlıklı bir şekilde ısınılabilmektedir. Bunun yanında promosyon polar montunuzun üzerine marka reklamlarınızı da yaptırabilirsiniz. Reklamlarınız görünce bile insanın içini ısıtan polar montlar sayesinde, insanların bilinçaltında olumlu şekilde yer alacaktır.


Promosyon Polar Mont Çeşitleri Nelerdir?


Temsil edilen firmalara uygun çeşitli renklerde ve modellerde polar mont tercihi yapılabilmektedir. Bu montları ister kıyafetlerinizin üzerine isterseniz direkt olarak da giyebilirsiniz. Aynı zamanda hem bayan hem de erkek modelleri olan promosyon polar montlarla rahatlık sağlanabilmektedir. Çünkü kaliteyi yansıtmanın yanında personelin rahat bir şekilde hareket etmesi de önemlidir. Kışın promosyon polar mont ile ısınan personeliniz firmanızı en güzel şekilde temsil edecektir.

Efor Grup olarak soğuk havalardan koruyan polar mont ile kurumunuza uygun olarak özel tasarımlarda üretim yapılabiliriz. Kışlık polar montlar ile sıcak bir kış geçirilebilmektedir. Hem kadın polar mont hem de erkek polar mont arasından istenilen renkte tercih edilebilirsiniz. Dilerseniz yakalı polar mont, dilerseniz de fermuarlı polar mont seçeneklerine göz atabilirsiniz. Bunun yanında eğer cepli bir model düşünüyorsanız cepli polar mont veya fieto cepli polar mont modellerine de bakabilirsiniz.

Baskılı polar mont ya da logolu polar mont seçenekleri arasından firmanıza uygun olan baskıyı yaptırabilirsiniz. Böylece çeşitli baskı yöntemleri ile istediğiniz baskı ya da logo, polar montuzunun üzerinde yer alabilmektedir. Bu polar montlar özel tasarım olarak da üretilebilmektedirler. Hem kadın hem de erkek versiyonları vardır.

Tüm bu ürünler isterseniz günlük giyimde isterseniz  personel, işçi giyiminde tercih edebilirsiniz. Ya da kurumsal giyim ürünü olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca hediye olarak da seçimi yapılabilmektedir. Sizler de firmanız için birçok promosyon polar ve mont çeşidini Promosyonmarket’te bulabilirsiniz.

Promosyon tekstil ürünleri özel tasarım olur mu?

Evet olabilir.

Promosyon polar mont sadece firmalar için mi kullanılır?

Hayır. Gündelik giyim veya hediye olarak da tercih edilebilmektedir.


Promosyon Polar Montlarımız İçin Tıklayın.