Promosyon Doğa Dostu Ürünler Nedir ?

Promosyon Doğa Dostu Ürünler Nedir ?

Promosyon doğa dostu ürünler nedir ? 1987 yılında yayınlanan Brundtland Raporu ile birlikte günlük hayata dahil olan sürdürülebilirlik kavramı, günümüzde her zamankinden daha fazla benimseniyor.

31 March 2022 08:56

Promosyon doğa dostu ürünler nedir ? 1987 yılında yayınlanan Brundtland Raporu ile birlikte günlük hayata dahil olan sürdürülebilirlik kavramı, günümüzde her zamankinden daha fazla benimseniyor. İklim krizinin yanı sıra, kalkınmada da öncelikli hedef haline gelen sürdürülebilirlik iş yaşamında da markalar tarafından dikkate alınıyor. Sıradan promosyon ürünlerinin yanı sıra, çevreye verdikleri öenmi de yansıtmak isteyen markalar tarafından promosyon doğa dostu ürünler tercih ediliyor. Ürün kalitesi ile birlikte ürün çeşitliliği ve farklılığı da Efor Grup, bu promosyon ürünü serisi ile birlikte markanızın farklılığını ortaya koymanıza yardımcı oluyor.

Promosyon Doğa Dostu Ürünler Nedir?


Kişiler artık her zamankinden daha fazla doğayla ve gezegen ile ilgilidirler. Gezegenin ve çevrenin sağlığını, sürdürülebilirliğini her zamankinden daha fazla önemsiyorlar. Tüketimlerinde bu bilince sahip bir şekilde davranıyorlar. Kişiler için artık tüketim, aynı zamanda belirli bir düşünce yapısıyla birlikte şekillenmektedir. Bu anlamda sadece kişiler yani tüketiciler değil, aynı zamanda şirketler de dönüşüm geçirmek ve belirli bir vizyon yeniliğine gitmek zorunda kaldılar. Bu nedenle, marka yapınızda doğa dostu uygulamaları benimsemektedir. Aynı zamanda kalıcı olarak farklı bir kategoride akılda kalıcılığı da sağlamaktadır. Ayrıca promosyon ürünlerin amacı markanın bilinirliğini, görünürlüğünü ve satış rakamlarını arttırmaktır. Bu aşamada günümüze uyum sağlayan firmaların kalıcılıkları da artmaktadır.
Artık tüketiciler doğa dostu malları daha çok tercih etmeye başladılar. Ayrıca marka tanıtım faaliyetlerinde bu detaya önem verilmektedir. Bu değişikliklere uyum sağlayan firmalar promosyon doğa dostu ürünleri tercih edebiliyor. Promosyonkent’te de çok farklı amaca hizmet edilen çok farklı çeşitler bulunmaktadır. Bunun yanında bir kısmı doğada geri dönüştürülebilir ürünler bir kısmı geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmiş ürünlerdir.

Promosyon Doğa Dostu Ürün Çeşitleri Nelerdir?


Efor Grup tarafından 3 farklı kategoride 80’den fazla ürün Promosyonkent üzerinden beğeninize sunulmaktadır. Bununla birlikte tohumlu tükenmez kalemden geri dönüşüm ile yapılan çok farklı ürünler mevcuttur. Bu ofis tipi ürünler markaların vizyonlarını aktarmalarında da yardımcı olmaktadır. Efor Grup tarafından sağlanan promosyon doğa dostu ürün kategorileri:
• Dikim Kitleri
• Geri Dönüşümlü Ürünler
• Kırtasiye Setleri

Efor Grup Promosyon Doğa Dostu Ürünleri


Efor Grup, Yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası seçilmiştir. Aynı zamanda müşterilerinin markalarını kendi markası gibi gören ve buna yönelik tedariğinden lojistiğine kaliteden ödün vermeyen Efor Grup, 20 yıllık tecrübesiyle kaliteli ve güvenilir bir destek sağlıyor. Ayrıca marka tanıtımında markanın karlılığının ötesinde vizyonunu da promosyon ürünlerine yansıtmak isteyen firmalar için Promosyonkent ve Efor Grup doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda 80’den fazla ürün seçeneğiyle geniş bir tercih alanı yaratılmaktadır. Son olarak logonun yerleşiminden vermek istediği mesaja ve kullanım alanına göre farklılık gösterebilmektedir. Bunun yüzden promosyon ürünleriniz konusunda Efor Grup her türlü desteği sağlamaktadır.


Doğa Dostu promosyon ürünlerini görmek için tıklayın.