Logo Baskılı Ürünlerin Faydaları Nelerdir?

Logo Baskılı Ürünlerin Faydaları Nelerdir?

Logo Baskılı Ürünlerin Faydaları

05 March 2021 14:37

Logo Baskılı Ürünlerin Faydaları Nelerdir?


Logo baskılı ürünlerin öneminin birçok firma farkında olmasa da markanıza çok büyük ölçüde fayda sağlamaktadır. Faydalar arasında en önemlisi firmanızın bilinirliğinin artması ve rakiplerinizden bir adım öne çıkmanız olacaktır. Akılda kalıcı reklam yapmanın en etkili ve kalıcı yolu olduğu söylenebilir. Dağıtacağınız bir broşürden, televizyona ve reklam panolarına vereceğiniz reklamlardan çok daha etkilidir. Çok daha az maliyetli olurken bir yandan da müşteriye daha fazla güven verecektir. Kurumsal kimliğiniz adına yaptığınız çalışmalar kadar önem taşımaktadır. Firmanızın logosunu, satışını yaptığınız ürünlerde kullanabileceğiniz gibi promosyon ürünlerinizde de kullanmanız sizin için faydalı olacaktır.


Promosyon ve Promosyon Ürünleri Nedir?


Promosyon; firmaların kendilerini müşterilerine tanıtmasının bir yoludur. Promosyon ürün ise firmaya ait logonun üzerinde bulunduğu ürünlerdir. Bu ürünler genellikle günlük hayatta sıkça kullanılan ürünler olmalıdır. Ajanda, kalem, kalemlik, takvim, saat, kupa gibi ürünler örnek verilebilir. Seçtiğiniz ürünler amaca yönelik olmalıdır. Seçimi yaparken hedef kitle düşünülerek karar verilmelidir. Örneğin bir restoran gelen müşterileri için ıslak mendil tercih edebileceği gibi bir bilgisayar firması USB bellek tercih edebilir.


Logo Baskılı Ürünlerin Faydaları


Yukarıda da belirttiğimiz gibi faydaların arasında en önemlisinin firmanızın bilinirliğinin artması olduğunu söyleyebiliriz. Firmanızın bilinirliğinin artması ise sizin daha fazla satış yapmanızı dolayısıyla da kar elde etmenizi sağlayacaktır. Logonuzu satışını yaptığınız üründe bulunması, ürünü sattıktan sonra da alan kişinin sizin reklamınızı yapmaya devam etmesini sağlar. Siz aslında bir kişiye satış yapmış olsanız bile bu sayede birçok kişiye ulaşmış olacaksınız. Logonuzun sürekli göz önünde olması da onların yaşam alanına dahil olmanızı ve müşterilerinizle aranızdaki güveni pekiştirecektir. Ve yalnızca kendilerine değil aslında çevrelerine de ulaşmış olursunuz çünkü onlara verdiğiniz güven ile sizi tavsiye de edeceklerdir. Müşterilerinizin sürekli gözleri önünde olmanız onlarla iletişim halinde olmanızın bir başka yoludur. Ayrıca markanıza gösterilen değerin artmasını, sloganınızın da logonuz gibi akılda kalmasını sağlar.



Logo baskılı ürünler sektördeki varlığınızın da bir göstergesidir. Sizi rakip firmalardan ayırarak bir adım öne çıkmanızı sağlar. Logonuzun biliniyor olması ve müşterilerinize aşıladığınız güven sayesinde rakip firmalara göre daha çok tercih ediliyor olacaksınız. Bu da satışlarınızın artması, daha çok kar elde etmeniz ve daha başarılı bir konuma gelmeniz anlamına gelmektedir.


Sadece müşterilerinizin değil çalışanlarınızın kullandığı ürünlerde de logonuzun olması çalışanlarınızı da firmanıza bağlayacaktır. Sizin logonuz bulunan bir yeleği giymeleri kendilerini firmaya ait hissetmelerini sağlarken hem de reklamınızı yapmış olacaklar. Aynı şekilde kullandıkları kalemler, ajandalar, kupalar da aynı etkiyi yaratacaktır.


Promosyon ürünlerinizin kalitesi sizin kaliteniz hakkında bilgi verir. Müşterilerinize yaptığınız bu jest onların hafızalarına kazınmanızı sağlayacak ve ihtiyaç halinde size başvuracaklardır. Bu da müşteri memnuniyetinin artmasını ve verimli geri dönüşler almanızı sağlar.

Etiketler
  • #EforGrup
  • #Promosyonkent
  • #baskılıpromosyon
  • #logobaskılıpromosyon
  • #kurumsalpromosyon